dilluns, 3 de febrer del 2014
Fricandó (Recepta)
Ingredients
- 500g de jarret de vedella
- 1 ceba
- 1 tomaquet
- 2 o 3 grans d'all
- 150/200g de moixernons ( també es poden fer amb esclatasangs)
- Xerés
- Farina
- Sal
- Pebre
Preparació
Agafeu la carn i salpebreu-la.
Afegiu un raig de xerés per cuinar i deixeu-ho macerar dues o tres hores.
Una vegada macerada, enfarineu la carn tall per tall i fregiu-la en una paella volta i volta, nomes perque s'aguanti la farina, despres pasarlo a una cassola de terra.
Posteriorment fer un sofregit amb ceba i tomaquet amb l'oli que hem fregit la carn. Afegir l'all picat.
Ficar el sofregit amb la carn fins que la vedella es quede coberta, deixeula fent "xup-xup" una estona.
Escaldar els moixernons ( o els esclatasangs), escorreu-los bé i afegirlos a la casola.
Afegir el brou si fora necesari fins conseguir el grau d'espessor que es desitge. Tingueu en compte de remenar be per a que no s'apegue, sobretot amb cassoles de fang.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada