Traductor

dilluns, 3 de febrer del 2014

Fricandó (Recepta)



Ingredients

 - 500g de jarret de vedella
 - 1 ceba
 - 1 tomaquet
 - 2 o 3 grans d'all
 - 150/200g de moixernons ( també es poden fer amb esclatasangs)
 - Xerés
 - Farina
 - Sal
 - Pebre

Preparació

Agafeu la carn i salpebreu-la.
Afegiu un raig de xerés per cuinar i deixeu-ho macerar dues o tres hores.
Una vegada macerada, enfarineu la carn tall per tall i fregiu-la en una paella volta i volta, nomes perque s'aguanti la farina, despres pasarlo a una cassola de terra.

Posteriorment fer un sofregit amb ceba i tomaquet amb l'oli que hem fregit la carn. Afegir l'all picat.

Ficar el sofregit amb la carn fins que la vedella es quede coberta, deixeula fent "xup-xup" una estona.

Escaldar els moixernons ( o els esclatasangs), escorreu-los bé i afegirlos a la casola.

Afegir el brou si fora necesari fins conseguir el grau d'espessor que es desitge. Tingueu en compte de remenar be per a que no s'apegue, sobretot amb cassoles de fang.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada