Traductor

dimecres, 21 d’agost del 2013

Coca de recapte (D'espencat) - Recepta



Ingredients (Per a dos coques)

475 gr de Farina de blat
30 gr de llevadura
225 ml d'aigua tibia
Oli d'oliva verge extra
2 Cullerades de sal

Per al recapte

3 Alberginies
2 Pebres vermells
Ceba dolça
3 Ous bullits
Tomaca triturada
1 cullerada de sucre


Elaboració

Per a la massa ficarem en un bol la farina, la sal, i mesclarem la llevadura amb l'aigua tibia  i l'agregarem també. Mesclarem amb les mans durant 10 minuts afegint un poc d'oli per a que la massa no es quede seca.

Deixarem reposar la massa dins del bol amb les parets untades d'oli i tapada amb un drap de cuina humit durant 30 minuts mínim.

Per al recapte seguirem els mateixos passos que per a l'espencat; posarem al forn durant 40 minuts aprox. els pebres i les albergínies  i despres els llevarem la pell i els farem a tires.
Mentre, "poxem" la ceba a foc lent i al final posem 1 cullerada de sucre perque caramelitze. Aprofitarem també per a bullir els ous.

Es hora de estira la massa amb una forma ovalada i llarga, la punxarem amb l'ajuda d'un tenedor perquè la pasta no unfle i la posarem al forn durant 20' a 180º. Seguidament la traurem i posarem tot el recapte per damunt de la massa semi cuita.
La tornem a posar al forn durant 10 minuts per que s'acabe de fer.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada