dijous, 15 d’agost del 2013
Paella de Faves i Carxofes (Recepta)
Una de les paelles mes tradicionals de la nostra terra.
Ingredients (Per a 4 persones)
410 gr de arros bomba (o redó)
350 gr de Conill
350 gr de Pollastre
4 Carxofes
400 gr de Faves
Una cullerada de all tendre
Tomaca triturada
1 Pebre tallat a tires
Herbes de safrà
Oli d'oliva verge extra
Elaboració
Sofregirem primer la carn amb oli en una paella, i la salarem. Tot seguit posarem el pebre roig i els alls tendres. Tirarem la tomaca triturada i remenarem tots els ingredients. Despres posarem les faves i esperarem a que agafen un color obscur i serà l'hora de ficar-hi les carxofes, sofregirem tot i ficarem el brou.3 d'aigua per 1 d'arros (Deixarem que bulli durant una estona per a que guanye en gust, mitjançant la reducció)
Posarem el safrá i deixarem bollir un poc mes durant 5 minuts aprox. Despres ficarem l'arros, mantindrem a foc alt durant 10m minuts i 6-8 mes a foc menut, reduint el foc del centre cap a fora.
Bon profit !!
Etiquetes de comentaris:
carxofes,
cocina,
cuina,
faves,
Paella,
pais valencia,
taulapara,
tradicional,
valencia
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada