Traductor

dijous, 15 d’agost del 2013

Paella de Faves i Carxofes (Recepta)



Una de les paelles mes tradicionals de la nostra  terra.

Ingredients (Per a 4 persones)

410 gr de arros bomba (o redó)
350 gr de Conill
350 gr de Pollastre
4 Carxofes
400 gr  de Faves
Una cullerada de all tendre
Tomaca triturada
1 Pebre tallat a tires
Herbes de safrà
Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Sofregirem primer la carn amb oli en una paella, i la salarem. Tot seguit posarem el pebre roig  i els alls tendres. Tirarem la tomaca triturada i remenarem tots els ingredients. Despres posarem les faves i esperarem a que agafen un color obscur i serà l'hora de ficar-hi les carxofes, sofregirem tot i ficarem el brou.3 d'aigua per 1 d'arros (Deixarem que bulli durant una estona per a que guanye en gust, mitjançant la reducció)
Posarem el safrá i deixarem bollir un poc mes durant 5 minuts aprox. Despres ficarem l'arros, mantindrem a foc alt durant 10m minuts i 6-8 mes a foc menut, reduint el foc del centre cap a fora. 




Bon profit !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada