Traductor

dijous, 15 d’agost del 2013

Pastisset d'aiguardent i mistela (Recepta)



Per a recordar el nadal a qualsevol època de l'any, ja no hi ha excusa per millorar la recepta de l'avia.



Ingredients

3 dl. d'oli d'oliva verge extra
1/2 Got de caçalla
1/2 got de mistela
Farina
Confitat de moniato
la corfa de una llima

Elaboració

En una paella posem a escalfar l'oli amb la corfa de la llima fins que aquest es creme. Traieu l'oli del foc i tireu-lo a un bol amb farina i escaldeu-la  Mescleu aquests ingredients lentament amb la caçalla i la mistela. Aneu afegint-hi farina fins que obtingueu una pasta mal·leable.
D'aquesta massa feu boletes, aplaneu-les, farciu-les amb el confitat, tanqueu-les en forma de pastisset, unteu-les amb ou i empolvoreu-les amb sucre glaç. Fiqueu-les sobre una llanda untada amb oli i posar-la al forn a 150º durant 20 minuts amb el forn escalfat prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada