diumenge, 11 d’agost del 2013
Coca de mestall (Recepta)
Ingredients
Per a la pasta:
1 Ou
1 pessic de llevat
1/2 kg de farina de forment
aigua tèbia
Farcit:
1 Sardina
1 Botifarra
2 Llonganisses
1 Tall de cansalada
Verdura silvestre
Elaboració
Sobre un banc de superfície llisa poseu la farina i doneu-li forma cònica. Al bell mig féu un clot i fiqueu-hi l'ou batussat i el llevat. Pasteu-ho a poc a poc, sense presa i aneu afegint-hi l'aigua que admitisca.
Una vegada obtinguda la massa, repasteu-la amb un poc d'oli. Tapeu la pasta amb unes estovalles i deixeu-la reposar fins que es farà bona. De la massa féu-ne boles que aplaneu fins obtenir coques redones, damunt disposeu-hi el recapte al vostre gust i de si voleu un consell, porteu les coques al forn mes pròxim per gaudir del sabor autèntic.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada