Traductor

diumenge, 11 d’agost del 2013

Coca de mestall (Recepta)



Ingredients

Per a la pasta:

1 Ou
1 pessic de llevat
1/2 kg de farina de forment
aigua tèbia

Farcit:

1 Sardina
1 Botifarra
2 Llonganisses
1 Tall de cansalada
Verdura silvestre


Elaboració

Sobre un banc de superfície llisa poseu la farina i doneu-li forma cònica. Al bell mig féu un clot i fiqueu-hi l'ou batussat i el llevat. Pasteu-ho a poc a poc, sense presa i aneu afegint-hi l'aigua que admitisca.
Una vegada obtinguda la massa, repasteu-la amb un poc d'oli. Tapeu la pasta amb unes estovalles i deixeu-la reposar  fins que es farà bona. De la massa féu-ne boles que aplaneu fins obtenir coques redones, damunt disposeu-hi el recapte al vostre gust i de si voleu un consell, porteu les coques al forn mes pròxim per gaudir del sabor autèntic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada