diumenge, 11 d’agost del 2013
Paella de marisc valenciana (Recepta)
Ingredients (Per a 4 persones)
410 grs de Arros (preferiblement bomba)
8 Gambes
4 Cigales
10 Mejillons
200 gr de rap trossejat
150 gr de Calamar trossejat
Tomaca triturada (4 tomaques)
3 Dents d'all
1 Cullera de cafe de pimentó dolç
Colorant
Oli
Sal
Per al brou
Posem a bollir en un perol durant dues hores aproximadament, el cap del rap que hem retirat previament, junts unes galeres i sofregim amb la tomaca, ceba, carlota. Despres colar el brou.
Preparació
En una paella posem a sofregir les cigales les gambes en oli d'oliva verge, despres les retirem.
Amb el mateix oli sofregim els calamars, el rap i posteriorment afegim els alls triturats, despres el pimentó i abans de que es creme aquest, afegirem la tomaca, remenarem bé fins conseguir el sofregit.
Agregar l'arros i sofregir durant un minut aproximadament. Posarem el brou fins els claus de la paella com una mesura aproximada, cuan comense a bollir posarem el colorant i mantindrem el foc ben alt durant 10 minuts. Rectificarem de sal i just cuan baixem el foc durant 5 minuts decorarem amb les gambes, les cigales i els mejillons.
Deixarem reposar al menys 3 minuts.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada